Schneider & Co

Schneider & Co Fastighetsmäkleri är ett välrenommerat företag som arbetar med förmedling av villor, fritidshus och bostadsrätter i Saltsjö-Boo med omnejd.

Vi vet hur viktig din bostadsaffär är och värdesätter möjligheten att få hjälpa dig genom hela processen. Vår affärsidé grundas på det förtroende våra kunder ger oss:

Att förmedla hem med ett stort personligt engagemang, diskretion, kontinuitet samt en attraktiv marknadsföringsmix anpassad för varje enskild försäljning.

Vi anser det viktigare att bygga en långsiktig relation med våra kunder än kortsiktiga vinster och har därför valt att jobba med färre försäljningar åt gången så att varje kund och försäljning får den tid och det engagemang som behövs. Vi arbetar helhjärtat för att få ut det absolut bästa marknadspriset och åtar oss gärna diskreta försäljningar med enskilda och bokade visningar.

Varmt välkommen att kontakta oss för frågor som rör köp, försäljning eller värdering av villor, bostadsrätter, fritidshus eller tomter. Vi erbjuder fri konsultation samt gratis (muntlig) värdering. Vi utför även bankvärderingar som underlag för lån.

Tel: 0761-90 82 00
E-post: info@schneiderco.se

Du är också välkommen förbi kontoret för ett möte, vi sitter på Klostervägen 3 i Södra Lännersta.

Service och förmåner för dig som kund

En förmedling genom Schneider & Co inkluderar alltid full service. Vi är med dig hela vägen och erbjuder genom våra samarbetspartners professionell styling och fotografering, besiktning, bankkontakt och tar fram ett passande paket för marknadsföring för just din bostad.

Vi har genom åren, tack vare ett väl upparbetat kundregister och ett brett kontaktnät, med framgång förmedlat många fastigheter och lägenheter utan publik annonsering, det vill säga ”underhand”. Även om man väljer att gå ut med en bred, öppen marknadsföring kan ett väl omhändertaget kundregister generera ett betydligt högre slutpris.

Ett skräddarsytt marknadsföringspaket

Utöver Hemnet, Booli och vår egen hemsida arbetar vi även med riktad digital marknadsföring via sociala medier som Instagram. Vi annonserar även i Nacka Värmdö Posten både digitalt och i tryck. Allt för att inte missa någon potentiell köpare.

Vi har stor flexibilitet gällande visningar och anpassar oss efter dina önskemål. Efter mångårig verksamhet har vi naturligtvis det bästa tänkbara kontaktnätet vad avser juridisk hjälp och bankkontakter. Vi kommer se till att du och alla spekulanter blir väl omhändertagna under hela försäljningsprocessen för att nå ett avslut där alla parter är nöjda och glada.

Uthyrning

Är ni mellan boenden och önskar hyra under en kortare eller längre tid här i Saltsjö-Boo, kontakta Manfred Schneider på 070-513 13 42 för information.

Om Mats Lagerkvist

Erfarenhet, lokalkännedom och engagemang är viktiga grundpelare för en lyckad försäljning.

Jag är uppvuxen i Saltsjöbaden och bor med min familj sedan 2009 i Lännersta. Efter flera år som stockholmsmäklare i premiumsegmentet arbetar jag nu lokalt i Saltsjö-Boo med omnejd tillsammans med Manfred Schneider, grundare av Schneider & Co med 45 års erfarenhet som mäklare i Nacka.

Att känna sig trygg i rollen som fastighetsmäklare är det viktigaste för en lyckad försäljningsprocess.

En trygghet som bygger på erfarenhet, lokalkännedom och ett äkta engagemang.

Ägare/Registrerad fastighetsmäklare
0761-90 82 00mats@schneiderco.se

Medarbetare

Mats Lagerkvist

Ägare och registrerad fastighetsmäklare

Malin Eneqvist Schneider

Mäklarkoordinator

Manfred Schneider

Senior rådgivare & uthyrningsansvarig

Jag vill bli kontaktad