Tollare

Tollareslingan 50

4 195 000 kr
Fakta

Information

Typ Bostadsrättslägenhet
Boarea 76 kvm
Rum 3 varav 2 sovrum
Pris 4 195 000 kr
Avgift 5143 kr/mån
Byggnadsår 2018

Beskrivning

Nära kajen i Tollare ligger denna välplanerade och ljusa lägenhet med rymlig inglasad balkong. Balkongen löper runt hörnet och har ett djupare parti i sydväst med plats för matbord och loungegrupp. Det finns två utgångar till balkongen, en från sällskapsdelen och en från ett av sovrummen. Vardagsrum och kök är i en öppen planlösning med gott om utrymme för ett stort köksbord, läshörna och soffgrupp. Stilrent och fullt utrustat kök med vit inredning och grå arbetsbänk. Fönster i två väderstreck ger fint ljusinsläpp. Insynsskyddat master bedroom med garderobsvägg samt en klädkammare i nära anslutning. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Entré med gott om förvaring och plats för mindre möblering. En mycket ljus och luftig lägenhet med väl utnyttjade kvadratmeter. Här finns närhet till skog och skärgård endast 20 minuter från Slussen. Restaurang Bruket ligger runt hörnet nere vid kajen och med en kvarts promenad längs vattnet finns Restaurang The Old Smokehouse i Södra Lännersta. I området finns förskolor och grundskola från åk 1 till 9. Ett fantastiskt boende mellan storstad och skärgård. Kontakta mäklaren om förhandsvisning önskas.

Byggnad

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljhus
Boarea 76 kvm
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX

Ekonomi

Ekonomi

Lägenhetsnummer 99-2806-1-77 i Brf Tollare Hamnplan
Pris 4 195 000 kr
Avgift 5143 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår kallvatten, uppvärmning och kabel-tv (Basutbud)

Andel i förening 1,15393%

Energideklaration

EnergiklassC
Datum 2021-12-01
Primärenergital 61

Visning

Visningar

Kontakta mäklaren för bokning av visning

Föreningen

Förening

Föreningsnamn Brf Tollare Hamnplan
Organisationsform Bostadsrättsförening
Organisationsnummer 769630-5825
Gatuadress c/o HSB Stockholm, Fleminggatan 41
Postnummer 11232
Ort Stockholm
Äkta/oäkta förening Oäkta
Föreningens ekonomi Föreningen höjde avgiften med 35% fr.om. 2023-01-01. Inga nya beslut om avgiftsförändringar eller upptagande av nya lån finns i nuläget (2023-02-02).
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 84
Parkering Föreningen samäger ett garage med Brf Tollare Strand där de har tillgång till 67 garageplatser.
Tv och bredband Kostnad tv-paket start från Telia ingår i avgiften, tv-boxen som finns i lägenheten ska lämnas kvar vid flytt. Bredband betalas individuellt på separat faktura från Zmarket.
Överlåtelseavgift 1838
Pantsättningsavgift 788
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gårdsplats Sittgrupper in i mellan husen med planteringar.
Gemensamma utrymmen Det finns ett växthus, med tillhörande takterrass, där man kan odla sina grönsaker och kryddor. Terrassen ligger på plan tio i hus ett. På plan tio i hus två finns föreningens gemensamma bastu och relaxavdelning, även den har takterrass med en enastående utsikt över vattnet. Det kommer att finnas ett styrelserum som kan användas som övernattningsrum för långväga gäster, samt gemensamma grovtvättstugor. Cykel-, barnvagns- och rullstolsrum finns i varje trappuppgång. Det går även att ställa cykel i garaget.
Intresseanmälan
Karta

Mäklare

Ansvarig mäklare

Mats Lagerkvist
Registrerad Fastighetsmäklare och ägare.
Telefon: 0761908200
E-post: mats@schneiderco.se

Området

Tollare

I Tollare hittar du det mesta, och om inte så finns det i närheten. Här finns förskolor och grundskolor, bland annat Noblaskolan (F-9), på Nacka kommuns hemsida kan ni läsa mer om barnomsorg och skolor www.nacka.se. Det finns även lekplatser och badplatser, mysiga gångvägar in i naturen och strandpromenader, ångbåtsbrygga, gym, restauranger, fik, närlivs, frisörsalong, Kennys Gelato samt kvarterskrogen Bruket nere vid kajen. Det finns många olika aktiviteter för barnen på deras fritid, allt från olika idrotter till naturliv. Vid Tollare Torg finns en mindre livsmedelsbutik, gym och frisör. Här finns också busshållplatsen. I närheten finns Grindstugan som är en populärt café och bageri där det går att beställa hemleverans av nybakat bröd till lördagsmorgonens frukost. Här finns även Norrlandia Förskola - Utkiken. Nacka Forum, Sickla Köpkvarter och Orminge Centrum finns inom 10 min med bil. Det går även bussar dit från Tollare Torg. I Saltsjö-Boo finns även en fantastisk delikatessbutik, Björnen i Boo, med anor från Östermalmshallen.

Kommunikation

I området finns det två hissar som på ett smidigt sätt tranporterar dig mellan kajen och Tollare Torg där två olika busslinjer som dig enkelt in till Slussen på ca 20 minuter, lika lång tid som det tar att nå Stockholm City med bil. I rusningstrafik finns direktbussar till Slussen. Tunnelbanans blå linjen är under byggnation och kommer gå mellan Kungsträdgården och Nacka Centrum, beräknas vara klar år 2030. Besök gärna www.sl.se för mer information om kollektivtrafik i Nacka. Nya Skurubron beräknas vara klar till hösten 2023 vilket kommer ta bort tidigare köbildning vid rusningstrafik. Waxholmsbåten stannar även nere vid kajen för fortsatt färd in till Stockholm City. Det går även att ta den åt andra hållet ut till Dalarö via Saltsjöbaden.